MŰVÉSZET / Művészettörténet kategória termékei
A műalkotás szemlélete

: A műalkotás szemlélete

Kiadás:

Budapest, 1940

Kiadó:

Rózsavölgyi és Társa

Kategóriák:

Művészettörténet Esztétika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

334 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A művészetekért lelkesedő közönségnek, mindenkinek, aki rajongója a szépnek, íme, kezébe adjuk a Magyar Esztétikai Társaság elnökének, a Magyar Esztétikai Irodalom Története szerzőjének, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelv- és Széptudományi Osztálya tagjának: Mitrovics Gyulának ezt a könyvét, mely értékes és gazdag illusztrációkkal könnyíti meg a szöveg fejtegetéseit. A szerző tanításai nem külsőleg csatlakoznak egymáshoz, hanem szerves összefüggés szerint, az utolsó részletre is kiterjedő megalapozással s ezen fölül a mély élményszerűség meleg érzései fűtik át, mely az egész könyvet könnyű és élvezetes olvasmánnyá alakítja. Ehhez járul még, hogy lapjairól sohasem csap felénk a tudóskodás hideg áramlása. A könyv rövid bevezetésében biztos és egységes alapokat vet a további részletezésekhez. Azért az egész könyvnek még a látszólag egymástól távoleső fejtegetései is egyazon igazság érvényesülése és természetes következménye gyanánt hatnak az olvasóra."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

3 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!