MŰVÉSZET / Művészettörténet kategória termékei
A román kor művészete

: A román kor művészete

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

310 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Amikor a barbár törzsek megdöntötték a római birodalmat, Nyugat-Európában új történeti és művészettörténeti korszak kezdődött. A kereszténység térhódítását egymás után épülő templomok és kolostorok jelezték, a X-XI. században pedig a vándorló építészek és kőfaragóműhelyek egész Európában egységes stílust honosítottak meg: a román stílust vagy másként romantikát. A kötet szerzője tudós elmélyültséggel tárja fel ennek a sokrétű korszaknak impozáns gazdagságát és bonyolultságát. Az egész romantikát meghatározó építészeten kívül megkapó fejezeteket szentel a román kor képzőművészetének: a keresztény ikonográfiát megjelenítő figurális plasztikának, könyv- és falképfestészetnek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!