MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Magyarország művészeti emlékei. II. kötet

: Magyarország művészeti emlékei. II. kötet

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Képzőművészeti Alap Kiadóvállalata

Kategóriák:

Építészet Magyar történelem Néprajz Művészettörténet Vegyes művészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

386 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A "Magyarország művészeti emlékei" c. kiadvány három kötetben és három nagy területi egységre szétbontva, felsorakoztatja az ország műemlékeit, műemlékjellegű épületeit és az ezekhez tartozó művészi értékű berendezési tárgyakat, szobrokat, képeket és iparművészeti emlékeket. A második kötet a Duna-Tisza köze művészeti emlékeinek leírását, s a legjelentősebb műemlékekről készült fényképfelvételeket tartalmazza. Az egyes objektumok fontosabb irodalmának közlése az esetleges további érdeklődést is kielégíti. A "Magyar műemlékek" című sorozat kötetei egy-egy műemlékekben gazdag város vagy tájegység művészeti és történeti emlékeit mutatják be. A könyvek szerzői tudományos kutatók, építészek, régészek, művészettörténészek, akik a történeti és műemléki leírás mellett a legújabb feltárásokat, rekonstrukciós építkezéseket is ismertetik. Alaprajzok, metszetek és az egyes objektumokról készült művészeti felvételek teszik szemléletessé a műemlékek leírását.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!