SZÉPIRODALOM / Naptárak - évkönyvek kategória termékei
A

A "Nyomorék Gyermekek Országos Otthona" IX. évi jelentése

Kiadás:

Budapest, 1912

Kiadó:

Nyomorék Gyermekek Országos Otthona

Kategóriák:

Naptárak - évkönyvek Gyógypedagógia

Terjedelem:

73 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A nyomorékok ügyének fejlődésében az elmúlt év mértföldjelző. Mert míg az előző évek az erőgyűjtésnek, a vagyonszerzésnek voltak szánva, addig a lefolyt évben a szeretet fillérjeiből megalkottuk, felépítettük munkásságunknak látható jelét, a nyomorék gyermekek befogadására szánt saját otthont. Nemcsak bennünket, fizik mindenha lelkesedéssel munkálkodtunk ezen jó ügy érdekében, hanem bizonyára mindenkit, ki valaha és akár a legkisebb adománnyal is igyekezett ezen célt szolgálni, örömmel tölt el a tudat, hogy álla ház, mely az emberi társadalom ártatlanul szenvedő mostoha gyermekeinek megmentésére épült.
Révbe jutottunk, de célhoz még nem értünk. Mert a feladat, melynek végzésére vállalkoztunk, nagy. Évszázadok hibáit kell kiköszörülnünk és mulasztásait pótolnunk. És e mellett meg kell küzdenünk hazánk sajátos viszonyaival, hol a társadalmat az évről-évre számban szaporodó újabb jótékony intézményeknek támogatása valósággal kimeríti."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!