SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
A gripsholmi kastély

: A gripsholmi kastély

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

178 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A szerző nyári történetnek nevezi ezt a kisregényt, s csakugyan egy nyári vakáció derűs szórakoztató történetét kapjuk kezünkbe. Egy szerelmespár Svédországban tölti szabadságát. A gripsholmi kastélyban ütik fel tanyájukat, és élik világukat: fürdenek, szórakoznak, s velük együtt mulatunk mi is tréfáikon, csipkelődéseiken. Egy sétájuk alkalmával megismerkednek a közeli leányotthon egy érzékeny, agyongyötört gyermekével. Izgalmas napok következnek most, valóságos haditervet dolgoznak ki, hogyan mentsék meg a gyermeket a hatalmával visszaélő zsarnok igazgatónő karmai közül. S a harc eredménnyel jár. A kis Adát végül is visszaviszik édesanyjának, s az olvasó örömmel veszi tudomásul, hogy a zsarnokságot ezúttal is legyőzte az emberiesség."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!