SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
A játékos

: A játékos

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ludwig Wolff regényei

Terjedelem:

451 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Löcknitz előtt már nem volt zseton. Megszokásból pénztárcája után nyúlt, de a félúton visszahanyatlott a keze. Eszébe jutott, hogy pénze kifogyott. A kövér, izzadó román, aki a bankot adta, rekedt hangon rikácsolta: - Faites vos jeux! - Löcknitz gyors, kutató pillantása végigfutott a jelenlévőkön, akik kifogástalan esti öltözetben ültek az asztal körül. Nem talált senkit, akit méltónak ítélt volna arra, hgoy pénzt kérjen tőle. [...] Löcknitz még egy ideig nézte a játékot, kötelességérzetből, nem pedig azért, mintha érdekelte volna. Csodálkozva állapította meg, hogy ma először Hajnal gróf is résztvesz a játékban. A fiatalember ideges keze, megvonagló arcizmai elárulták a született játékost. Csak az volt érthetetlen, hogyan tudott hónapokig ellenállni a kártya ördögének?" - hogyan tartja szorításában és hova viszi a játékost a szenvedély... Ludwig Wolff bemutatja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!