SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
A Patkánynő

: A Patkánynő

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés Nobel-díjas írók

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világkönyvtár

Terjedelem:

546 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631412997

tartalom:

"Mert, ide figyeljetek, hatalmasok, akiknek mekkora felelősség nyomja a vállatokat, hallgassatok meg, hogy mit álmodtam: azt, hogy nem voltunk többé Gdanskban, ahol gyerekeskedtem, hitlerkölyök lettem, légvédelmi segédszolgálatos voltam, otthon voltam, már nem volt más, csak patkány. Meg azt álmodtam még, hogy egy űrhajóban ülök, de nem kozmikus jelenségeket figyelek meg, hanem azon vagyok hogy a szerkezetekbe betápláljam mindazt, ami a Földön folyik, és végre rájöjjenek odalent, hogy ez így nem mehet tovább. Úgy értem, hogy csinálni kell valamit avval a sok bajjal, ami világszerte látszik fentről és jól látni, hogy megoldatlan..." Günter Grass regénye hazájában óriási kritikai vihart kavart, kritikusok ünnepelték és nevezték fércműnek. Azóta számos nyelvre lefordították, s a hazai botrányt követi szép lassan a világsiker. Mert a regény félelmetes vízió, mely egyszerre mutatja fel a megoldhatatlan konfliktusoktól gyötrődő emberi történelem oktalan pusztulásában is tragikus gazdagságát és az ember utáni világ nyugodt, megkönnyebbült sivárságát, mikor a szaporodó és sokasodó patkányok szolidaritása gáttalanul érvényesülhet..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!