SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
A repülő írnok

: A repülő írnok

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1936

Kiadó:

Nova Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

229 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A szerző igazán nem tudja, mit hozzon fel mentségéül, hogy ezt a fura mesét olvasóink kezébe adja. Jámbor szándékkal azon volt, hogy összeszerkesszen egy könyvecskét szeretett szülőföldjén gyűjtött történetekből. A városi írnok históriája alig tíz-tizenöt oldalt foglalt volna el s a gazdaember ügyes-bajos téli munkájáról akart beszámolni, aminek nyomát e könyv elején még föllelheti az olvasó. Ám egyszercsak duzzadni kezdett a tolla alatt, egyik ötlet idézte a másikat s bár eleinte derekasan védekezett, fel-felkiáltván: "Vajjon hová lyukadunk ki?", végül is beletörődött sorsába és tűrte, hogy tolla kedvére szaladjon. Így keletkezett szinte akarata ellen ez a varázstörténet sötét hatalmak és szerelem játékából...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!