SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
A viharlovas

: A viharlovas

Fordító:

Kiadás:

Bukarest, 1976

Kiadó:

Kriterion Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝... Nagyvonalúnak akart látszani, és orvosától férfias nyíltságot követelt. De amikor az tiszta vizet öntött a pohárba,Storm összeroppant, búskomorságba esett, úgyhogy mindenki látta: nem fogja befejezni a legnagyobbat és legmerészebbet, amire eddig vállalkozott, A viharlovast. Elhatározták, hogy jóindulatúan becsapják az öreg költőt... Emil öccse, aki orvos volt, összebeszélt két kollégájával, tartottak egy álkonzíliumot, aztán a tudomány kijelentette, hogy ostobaság, szó sincs rákról... Storm azonnal elhitte, gyorsan magához tért, volt még egy remek nyara... és befejezte A viharlovast, ezt a hatalmas elbeszélést, amellyel a novellát, ahogy ő értelmezte a dráma epikus nővérét, azóta még el nem ért csúcsra emelte.˝ Thomas Mann - - - ˝Novelláiban az élet általános érvényű problémáit vizsgálja, az egyes ember sorsában mindig megláttat valamit a nagy emberi közösség jövendőjét formáló erőkből.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!