SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Az Artus-udvar

: Az Artus-udvar

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Világirodalom Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A Világirodalom Gyöngyei

Terjedelem:

187 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Keresztneveinek rövidítése jelzi, hogy Ernst Theodor Amadaeus Hoffmann névre hallgatott. Ámbár Amadaeusra sohase keresztelték. Mozart művészi eszményképe volt, ő is Amadaeus akart lenni, mint a muzsikusok muzsikusa. Ha megkérdezték, hogy mi a foglalkozása, az első válasz az volt, hogy zenész". Csak másodikra vallotta, hogy rajzoló, grafikusművész. És csak harmadjára közölte, hogy olykor szívesen ír. Polgári képzettsége és leggyakoribb hivatalos tevékenysége révén jogász. Ámbár olykor sikerült elszöknie az íróasztali teendők közül, hogy karmester vagy éppen zeneigazgató legyen. Ilyenkor maga is szerzett kisebb zenedarabokat. Hoffmann történetei hátborzongatóak, humorosak, meglepőek és szórakoztatóak. A romantikusokat lehet különbözőképpen megítélni. De E. T. A. Hoffmannt nem lehet nem szeretni.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!