SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Csúszós utak

: Csúszós utak

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

393 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Rokkant munkáskok egy dortmundi erődben holtan találnak egy kislányt. A nyomozás megállapítja, hogy gyilkosság történt. A gyanú egy Angelo nevű olasz vendégmunkásra terelődik. Angelót letartóztatják, majd kellő gyanúk híján szabadon engedik. Ezzel a jelenetsorral indul a nyugat-német író új regénye, hogy aztán hirtelen fordulattal egy vegyiüzemben folytatódjék, ahol Karl Maiwald kamionvezető véletlenül felfedezi, hogy az üzemi diszpécsertelefon - álcázott lehallgató berendezés. Néhány munkás a legnagyobb titokban nyomozni kezd, majd ellopja a lehallgatott beszélgetésekről készült titkos dossziékat. A szálak az üzem igazgatójához és titkárnőjéhez, majd még messzebb, a düsseldorfi konszern központjába vezetnek. Maiwaldnak eltökélt szándéka, hogy - történjék bármi is - igazságot szerez magának és munkatársainak, és leleplezi az igazi bűnösöket. Kemény küzdelem kezdődik, az ügy mind szélesebb körökben gyűrűzik tova, mint több érdeket érint. Maiwald és társai végül célt érnek, de ez a cél még nem az igazi, a harc folytatódik ...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!