SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Élethossziglan

: Élethossziglan

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Rakéta Regénytár

Terjedelem:

271 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632714245

tartalom:

Heinz egyetlen mozdulattal lesöpörte a fiókos szekrényről az üvegmadarat és a vázákat. Rita szobájában szaglászol, kiabált az asszony, és mit csinálsz az üzemben? Túlórázol, amikor a többiek már rég hazamentek, kinyalod a főnök seggit, te vagy az eszményi sztrájktörő. Heinz bement a hálóba, és pakolni kezdett egy bőröndbe. Beszélj már, ordította Marion. Nem hívhatom meg a barátnőmet, mert a nagyságos úrnak nem tetszik. Miért én mosom a gatyáidat? Miért nem magad mosod? Miért nem te mosod az enyéimet? Miért? Miért? Mindenben magamra hagytál: Ami nekem fontos volt, az neked nem ért egy kalap szart se. És hogy beszéltél Luckywal? Elállta a konyhaajtót. Nem mész ki! Hogy minden úgy legyen, mint régen, kiabálta. Mi van még úgy, mint régen? Beszélj. Heinz félrelökte az ajtóból. Marion nekiesett a takarítőszeres szekrénynek. Láss meg, üvöltötte. Itt vagyok. Létezem. Az előszobában félrelökte a férfit, kitépte a kulcsot a zárból. Add ide a kulcsot, mondta Heinz. Miért nem fekszel le velem, sikította Marion. Amaz rámeredt, erre pofon vágta. Hagyd abba, Marion. Nem bírom tovább.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!