SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Golovin

: Golovin

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Fővárosi Könyvkiadó Rt.

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

158 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Eltelt a fél május, míg elvergődtek Tulából a Kaukázusig. Május tizenhetedikén érkeztek Kiszlavodszkba. Krüdenerné azt remélte, hogy az ura levele várja majd, aki a forradalom kitörése idején a perzsa határon álló angol-orosz frontra menekült. Öt hónapja nem hallott róla semmit.
Kiszlavodszk környékén volt a marsalnak, Alexander Krüdener testvérbátyjának a földbirtoka. Hozzá akart hírt küldeni Alexander, ha a levelezésnek minden egyéb útja el lenne vágva.
Mária a Palace-hotelbe szállott négy gyermekével és a három cselédlánnyal. A legkisebbik gyermek csecsemő volt még; maga táplálta. Három hónappal azután született, hogy ő és az ura elszakadtak egymástól. Ha idáig nem tudta volna mi az a zálog, most megértette.
Megdöbbentő volt az óriási hegység, amelyhez értek. Mária nem tudott gyönyörködni benne. Túlságosan egymásra torlódnak a szirtek, hegyfal hegyfal mögött tornyosul, egyre magasabban, föl az örökös hó határáig.
Visz-e szabadulásnak útja innen?  

Állapot:

közepes

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!