SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Haramiák bandája

: Haramiák bandája

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Árkádia Budapest Film

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

285 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633070341

tartalom:

"Leonhard Franknak, a "Jézus tanítványai" és a "Német novella" világhírű szerzőjének ez a regénye kétségtelenül önéletrajzi indíttatású, hisz az író szeretett szülővárosában, Würzburgban játszódik a századfordulón. Hősei egy csapat kamaszgyerek, akik kedvenc olvasmányuk, a Winnetou hatására szentül megfogadják, hogy sohasem lépnek az álmos kisváros egyhangú életét élő apáik örökébe, hanem Amerikába szöknek az indiánokhoz. A várost övező szelíd lankák, a szőlőhegyek, a Majna-part a színtere csínyeiknek, kalandjaiknak, titkos összejöveteleiknek, melyeknek azonban lassacskán véget vetnek a serdülés, a felnőttkor kit erre, kit arra szólító gondjai. Ám a banda legfiatalabb tagja, aki legtovább ragaszkodik a gyermekkor álomvilágához, mégsem a filiszterséget választja, hanem festő lesz, és Münchenbe költözik. S itt fordul tragédiába a sorsa, mert az idealista álmodozót még a bohém művészvilág is kiveti magából."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!