SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Kutyaposta

: Kutyaposta

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

K.u.K. Kiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

179 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Kutyaposta című kötetét a szerző braziliai tartózkodása idején írta. Jelen esetben történetről aligha beszélhetünk, inkább sajátos levéregényről van szó, hiszen két kutya "macskakaparását" olvashatjuk a könyvben. A Rio de Janeiróban élő boxer és a Zürichbergben lakó skót terrier valójában soha nem találkoztak - egészen addig a napig, míg a gazdikat: Ricardót és Gorit nagy erőfeszítések árán "össze nem hozták". Az erőteljes testalkatú boxer meglepően éles szemmel és jó szimattal látja-érzi, hogy "Embere" - ahogyan a kutya gazdáját, Ricardót, az írót nevezi - némely helyzetben milyen természetellenesen viselkedik. A kutyák sohasem vesznek fel pózokat, és hiába próbálják megnevelni "Embereiket", javíthatatlanok maradnak. Seppli, a kistestű kutyák bájával számol be mindarról, ami egy svájci villanegyed hétköznapjaiban történik. A sznob és álszent széplelkek között csak a szakácsnő melegszívűsége nyújt számára némi vigaszt (és egy-két jó falatot). A skót terrier igyekszik megfogadni barátja tanácsát, amely így hangzik: "Idomítsd az Emberedet, miként én, kedves Seppli! Az idomítás fontos. Én már hatodik éve dolgozom az enyémmel, és még mindig követ el hibákat, de nem veszítem el a türelmem, mert ha ostoba is, én azért szeretem".
A szórakoztató regény elsősorban az állattörténetek kedvelőinek nyújt kellemes időtöltést.
Legeza Ilona konyvismertetője
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!