SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Mormotavadászat

: Mormotavadászat

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

671 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630700719

tartalom:

"A dzsungelszerűen buja indázású történetben, amelynek jelene 1938-ban a svájci hegyek között játszódik, a Monarchia utáni egész Közép-Európa, sőt, azon átszűrődve a fasiszta Németország hatósugarába kerülő egész Európa képe kirajzolódik. A regény főhőse egy Svájcba szökött osztrák szociáldemokrata író, akit az a kényszerképzet kínoz, (vagy valódi veszély fenyeget?), hogy egykori I. világháborús bajtársa, aki időközben náci lett, el akarja tetetni láb alól két szőke fiatalember útján. Egy sétáján mormotafüttyöt hall, majd puskacsőnek nézi a két fiatalember fényképezőgép-állványát, s tapogatózó félelmében megkérdezi tőlük: mormotára vadásznak -e? Mivelhogy ő a mormotavadászokra vadászik. Újra meg újra belebotlik ebbe a két gyanús fiatalemberbe, miközben másfelől is egyre szorosabbra zárul körülötte a gyűrű: lidérces emlékekbe és rejtélyes, váratlan halálokba ütközik lépten-nyomon. A kísértő múlt és a halálba torkolló sorsok fölfejtése nyomán lenyűgöző bőségben, szédítő távlatokban tárul elénk mindaz, amit e térség és korszak történelme termett; egy I. világháborús brailai légi csatától a dachaui koncentrációs táborig, egy szlovéniai udvarháztól egy baltinémet nemesi fészekig, a berlini mulatóktól a budapesti nagycirkuszig, a rétoromán csempészek gleccservilágától a bécsi politikai élet porondjaiig nyúlnak a regényt boltozó ívek és e hatalmas boltozat alatt áradó mesélőkedvvel csapong ide-oda a Mormotavadászat."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!