SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Négyszer születtem

: Négyszer születtem

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés Humor

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Vidám Könyvek

Terjedelem:

250 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630743272

tartalom:

"Nyolcéves korom óta költő akarok lenni. Hivatásomról igen pontos elképzelésem volt. Az ember legyen jóságos, szomorú és lemondó. Mindezeket a tulajdonságokat én már a születésemkor magammal hoztam... Először is egy szűrőt kellett találnom a szívem számára. Merthogy könnyen kiáradt, mint afféle költői szív. Hogy ezt megakadályozzam, arra kellett a napló. Áttekinthetően és szertefölött egzaktul vezettem... Miután két kötetet megtöltöttem, elkezdtem a válogatást. Ezt a munkát nagy szigorral végeztem. Az alábbi kétsoros úgy jó félévnyi tapasztalat summázata: Fogtam én egy egeret, mire elment, patkány lett. ... A háború után tettem meg néhány bágyadt kísérletet. Egy hatszáz oldalas regényemet a szemetes kapta meg. Egy négyszáz oldalas szörnyeteg a pincében poshad. Mindabból, ami még amúgy később az eszembe jutott, megjelentettem harminc könyvet. Egyik sem igazi; és mindegyik túl rövid. Mindössze egyet szeretek csak ebből a harmincból."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!