SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Rókák a szőlőben I-II. köt.

: Rókák a szőlőben I-II. köt.

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1965

Kiadó:

Forum Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

607 p., 388 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A Rókák a szőlőben történelmi regény. A kritika a szerző legsikerültebb alkotásai közé sorolja. Amerikában folyik a függetlenségi háború. Európa nagy megrázkódtatások előtt áll: Franciaországban már forr valami, egy új korszak születését jelzik az események. A XVIII. század vége elevenedik meg a regény lapjain, Franklin Benjámin, Voltaire, Beaumarchais, XVI. Lajos, Marie Antoinette jelenik meg előttünk, itt az egész francia udvar, a versailles-i palota, a párizsi színházi élet, diplomásai cselszövések, titkolt és bevallott, megtűrt és tiltott szerelmek, az uralkodó társadalmi osztály ünnepei és hétköznapjai, a francia forradalom előtti évek izzó hangulata. Feuchtwanger élvezetes stílusa, nagyszerű mesélőkedve, az események részletekig terjedő ismerete, a cselekmény érdekessége, fordulatossága teszik elragadóvá a regényt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!