SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Sziámi történet. Egy német család kalandjai Kelet-Ázsiában

: Sziámi történet. Egy német család kalandjai Kelet-Ázsiában

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

448 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638224533

tartalom:

"A regény szereplői a fantázia szüleményei, semmiben nem hasonlítanak valóságos személyekhez. Bangkok, az 50-es évek eleje. Johannes Petersen hamburgi származású kereskedő, aki 1939-ban menekült el Hitler Németországából, feleségét és két gyermekét várja Sziám fővárosának nyüzsgő kikötőjében. Petersen nagyon szeret a titokzatos, mesés, gyönyörű Keleten élni, felesége, a hamburgi tanárnő annál kevésbé. Csodálja, ámde nem szereti ezt a számára érthetetlen, rendetlennek tűnő, saját ázsiai törvényei szerint élő világot, s még a gazdaság, a nagy társadalmi élet, a szolgák serege sem vonzza. Visszavágyik a háború utáni, lerombolt Németországban. Férje azonban nem akarja követni, de egy családi dráma - kislányukat az egyik sziámi szolga elrabolja, a gyermek azonban szerencsésen megkerül - mégis arra készteti, hogy szép félvér barátnőit, gondosan felépített, virágzó cégét odahagyva kövesse családját a józan európai világba."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!