SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Távcsövek a pincében. Új nyugatnémet elbeszélők

Távcsövek a pincében. Új nyugatnémet elbeszélők

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

257 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Válogatásunk a nyugatnémet írók közül azokat kívánja egy-egy elbeszéléssel bemutatni, akik még alig ismerték vagy teljesen ismeretlenek nálunk, de a nyugatnémet próza középnemzedékében jelentős szerepet játszanak. Jó novellákat írnak ezek a szerzők, s általában ragaszkodnak az elbeszélés klasszikus értelmezéséhez: kerek, csattanós történetekben élethűen ábrázolt, érdekes figurákat mozgatnak. A legtöbb történet egy helyszínen játszódik: bezárt szobákban, tanteremben, börtöncellában, modern lakásban, falusi magányos házban, bírósági tárgyalóteremben. Itt tárják fel változatos, inkább szomorú mint vidák sorsukat a szereplők, mondják el, mi fűzi vagy fűzte őket valaha más emberekhez, családhoz, gyerekhez, szeretőhöz, mi készteti őket arra, hogy önmagukon próbáljanak ki egy halálos mérget, végignézzenek egy boncolást, s miért tartják mégis érdemesnek küzdeni...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!