SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Útirajzok

: Útirajzok

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1959

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

379 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A nagy költő prózai írásainak javából, az Útiképekből nyújt át a kiadó az olvasóknak válogatást. Heine prózája egyenértékű lírájával, mondhatni annak édestestvére, ezzel válik csak teljessé a heinei életmű. A romantikus lírikus itt más oldaláról mutatkozik, meg, reálisabb életszemléletre vált át, kora közállapotainak, kortársai gyengéinek irónikus ábrázolásán keresztül, egész lelkével az irodalmi és politikai megújhodást, a bátor politikai tettek szükségességét érzékelteti. Az Útirajzokat nem a fantázia játéka szülte, a valóságos élményekről ad számot s az élmény erejével hat az olvasóra. Heine bőven él az alkalommal, amit az útirajzok lazább kerete nyújt, szabadon csaponganak gondolatai a legkülönbözőbb témákon, természet, társadalom, emberi jellemek és kapcsolatok, politikai állapotok, irodalmi harcok örök és hétköznapi jelenségein, problémáin."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!