TÖRTÉNELEM / Németország története kategória termékei
A Német Szövetségi Köztársaság története

A Német Szövetségi Köztársaság története

Kiadás:

h. n., 1986

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Németország története Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

293 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630927322

tartalom:

Maga az NSZK hosszú utat járt meg mind gazdaságilag, mind politikailag, amíg mai erős pozicióját kivívta. A nagyszabású amerikai támogatás nyomán kibontakozó gazdasági fellendülés hamar meghozta számára a „gazdasági óriás” státuszát, de egy egész korszaknak kellett eltelnie, míg szakított azzal a szélsőséges politikával, amelyet ma az adenaueri korszakkal, az egyedüli képviselet elvével és a hírhedt Hallstein-doktrínával szokás fémjelezni, míg az országban a belső tartalmi változások megérlelték egy reálisabb politikai irányvonal, a szociáldemokrata-liberális kormányzás megvalósításának, többek között a szocialista országokhoz fűződő kapcsolatok rendezésének feltételeit.
A kötet szerzői végigkísérik az elmúlt több mint négy évtized eseményeit, feltárják a politika és a gzdaság kölcsönhatásának azokat a fő momentumait, amelyek döntően befolyásolták az NSZK politikai útját.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!