TÖRTÉNELEM / Németország története kategória termékei
Adatok, tények a német kérdéshez

Adatok, tények a német kérdéshez

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Országos Béketanács

Kategóriák:

Németország története Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

70 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

A német kérdésről összeállított dokumentum-gyűjteménnyel sorozat kiadását kezdjük el. E füzetek célja, hogy a nemzetközi politikai élet napirenden levő kérdéseinek tanulmányozását megkönnyítsük. E füzetek történelmi tényeket tartalmaznak, úgy, ahogy azt a legkülönbözőbb nemzetközileg ismert dokumentációs kiadványok feljegyezték. Igyekeztünk és igyekszünk egy-egy eseménynél a leghitelesebb forrásokhoz nyúlni - ez a magyarázata a forrásmunkák változatosságának. Az összegyűjtött dokumentációs anyag áttekintésének megkönnyítését célozza az egyes eseményekről szóló ismertetések csoportosítása, tipografizálása. A füzet egyes lapjain háromfajta elhelyezést és tipográfiát találhat az olvasó. Baloldalon kurzív betűtípussal láthatja a szocialista országok, többnyire a Szovjetunió javaslatát, a jobboldalon antiquával található a nyugati hatalmaké, középen fettelve a megállapodások, egyezmények, közös nyilatkozatok...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!