MŰVÉSZET / Népművészet kategória termékei
Faművesség

: Faművesség

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Népművészet Vegyes művészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mindennapi hagyomány

Terjedelem:

167 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963232272x

tartalom:

"A fa mint nyersanyag ősidőktől fogva fontos szerepet játszott az ember életében, az építészetben, a használati eszközök készítésében. Napjainkra ugyan eltűnt a civilizált kultúrákból a fához kötődő ősi viszony (hiedelmek, rítusok), a fából készült tárgyak mégis egyre nagyobb tert hódítanak vissza a fémektől és a műanyagoktól. A ma embere előtt ismeretlenek a faművesség fogásai, a fa megmunkálásának technológiája. A könyv ezért azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket adja közre, amelyeket felhasználhatunk mindennapjainkban. Némi faanyag-ismereti áttekintés után megtanulhatjuk a faragás, a vájás, az ácsolás technikáját, a szerkezetek összeépítését, valamint az egyszerű használati tárgyak és bútorok készítését. A 466 rajz a gyakorlat elsajátításához segít."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!