MŰVÉSZET / Népművészet kategória termékei
Népművészet

: Népművészet

Kiadás:

Győr, 2002

Kiadó:

Palatia Nyomda és Kiadó Bt.

Kategóriák:

Népművészet

Terjedelem:

111 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A könyv stílusa, megfogalmazása, tartalma miatt ajánlom ezt a kiadványt minden, a múlt értékeire nyitott tizenévesnek, középiskolásnak, főiskolai hallgatónak, pedagógusnak és érdeklődőnek.
Ez a népművészeti könyv hasznos ismereteket nyújt azoknak, akik szívesen olvasnak hagyományainkról, régi szokásainkról, hitvilágunkról, népköltészetünkről, ősi foglalkozásainkról, tájaink szépségeiről.
A múlt tanulságai, józansága, az idők sodrását is kiálló leleményes megoldásai lehetőséget adnak arra, hogy a XXI. sz. információözönét szelektív célszerűséggel, intelligens humanizmussal, természetszeretettel, derűvel, bölcsebb rálátással, kreatívan használjuk fel életünk jobbá tétele érdekében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!