TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Néprajz kategória termékei
Boldogasszony nevében. Ősi magyar női titkok

Boldogasszony nevében. Ősi magyar női titkok

Kiadás:

Budapest, 2009

Kiadó:

Püski Kiadó

Kategóriák:

Néprajz Népművészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

185 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789638866004

tartalom:

"Ebben a könyvben ősi, magyar, női dolgokról írok. Maradi módon, és még véletlenül sem "trendin". Nem írok szinglikről, nem írok leszbikusokról, nem írok karrierről és önmegvalósításról, sőt arról sem írok, melyik az a 10 legeredményesebb hálószobai női praktika, amellyel száz százalékos biztonsággal elcsavarhatjuk minden férfi fejét. Nem írok arról, hány százalékát simítja ki ráncainknak a fogorvosok ajánlásával reklámozott nyelvvakarós fogkefe. Nem írok arról, hogyan kaphatunk szárnyakat a szárnyas betéttől. (Vagy lehet, hogy már keverem a dolgokat?!) Egyszóval nagyon-nagyon elmaradott leszek. Ezért már most óvok mindenkit, aki kezébe veszi ezt a könyvet, hogy véletlenül se adjon pénzt érte, ha mindeddig "színvonalas" női magazinokon és tévéműsorokon nevelődött, mert nem üthetem meg a színvonalukat. Bár Isten látja lelkem, szívesen megütném, de sajnos nem tehetem, mert a verekedést tiltja a vallásom...(Meg van kötve a kezem, ugyanis csak kenyérrel szabad dobálóznom. Ha megdobnak kővel...) Ámbár, ha jobban belegondolok, az említett magazinok és olvasóik sokkal jobban kétségbe esnének egy darab kenyértől, mint egy jó veréstől, mert ugye a kenyér az HIZLAL!!! Szóval, ebben a könyvben ősi magyar női dolgokról írok. Nem csajoknak, hanem leendő és létező kis-és nagyasszonyoknak... És nem pasikról, hanem bizony létező és leendő urakról. Mert EZT tényleg megérdemeljük."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!