TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Néprajz kategória termékei
Iraki tájak, iraki emberek

: Iraki tájak, iraki emberek

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Néprajz Közel-Kelet Bányászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

298 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Szruovy professzorral bejárjuk Irak és Irán romvárosait, az ásatások színhelyeit, felidézve az ókor történelmének nagy eseményeit. Megismerkedünk az iszlám kultúrával és építészeti remekeivel, majd a közelmúlt harcaival, az iraki forradalommal, polgárháborúkkal és a szabadságszerető kurd nép hősies küzdelmeivel. [...] Az olajipar nemzetközi hírnevű szakembere utazásaihoz, az iraki tájakhoz és az iraki emberek mindennapi életéhez kapcsolva mutatja be a nagy olajtelepek kialakulását, a belsejükben olajat rejtő geológiai szerkezetek, s azok mozgását és lélegzetelállító méreteit. Megismerjük az olajkutatások izgalmas fordulatokban bővelkedő történetét és a mai kutatási formákat, oly könnyedén és mégis teljességgel, hogy végül már-már mi is a "fúrósok" tolvajnyelvén beszélünk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!