SZÉPIRODALOM / Norvég irodalom kategória termékei
Locspocs. A kis tengeri szörny izgalmas kalandja az emberekkel

: Locspocs. A kis tengeri szörny izgalmas kalandja az emberekkel

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Norvég irodalom Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

57 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631119793

tartalom:

„Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.” És a többi napon? Olyankor Ludvig bácsi őrködik, nehogy véletlenül felfedezzék a szigetet. Mert attól kezdve nem volna nyugalmuk a tengeri szörnyeknek, előkelőbb nevükön: kétéltűeknek, akik ezen a szigeten egy óriási kastélyban laknak. Közöttük él Locspocs, a kis tengeri szörny, aki a tengeri szörnyeknél furcsamód nehezen tanult meg úszni, de aztán ő lett a legbátrabb, s még egy óceánjárót is kimentett a viharból. Ezt a történetet Locspocs, a kis tengeri szörny úszni tanul című kötetünkben olvashattátok. A következő könyvben Locspocs másféle, de nem kevésbé hősies kalandokat él át: egy egész állatkert minden lakóját kiszabadítja a rabságból, hogy aztán együtt induljanak Locspocs nagynénikéjének meglátogatására. Egy kis tengeri szörny nagynénikéje pedig ki lehet? Természetesen egy nagy tengeri szörny: senki más, mint a híres Loch Ness-i szörny.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!