MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
A bab és a lencse termesztése

: A bab és a lencse termesztése

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

154 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632301242

tartalom:

"A zöldbab, a szárazbab, a lencse egyaránt sokféleképpen elkészíthető, kedvelt élelmiszer. A vendéglátóipar, a tartósítóipar éppúgy kedveli e terméket, mint az otthoni magyar konyha. Az elmúlt 10-15 évben - főleg a szárazbab és a lencse - lassan eltűnt az étlapról. Ok: a csökkenő termelés. Pedig mindkét növény - ha a megfelelő fajtát és az agrotechnikát jól párosítják - eredményesen termeszthető a nagyüzemekben éppúgy, mint a házikertekben. S arra, hogy milyen talajba, milyen fajtákat, milyen időben, milyen termesztési technológiával vessünk, ápoljunk, éppen ez a könyv kíván megválaszolni. A szerző - röviden érintve a két növényfaj biológiai és termelési sajátosságait - konkrét fajtaismeretet, talaj-előkészítési, vetési, növényvédelmi és betakarítási technológiát nyújt az olvasónak ahhoz, hogy a könyvben levő ismeretek alapján zöldbab-, szárazbab- vagy lencsetermesztést valósíthasson meg a nagyüzem. A ház körüli termesztéshez is bőségesen találunk a könyvben olyan termelési javaslatokat, amelyek az új fajtákkal és a kiskertben is használható vegyszeres növényvédelemmel kapcsolatosak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!