MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
A fenyő termesztése és hasznosítása

A fenyő termesztése és hasznosítása

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

205 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A fenyők jelentősége népgazdasági és termelőszövetkezeti szinten egyaránt kiemelkedő. Mivel az ország erdőterületének csak tizenöt százaléka fenyő, és így minden évben súlyos devizaterhet jelentő importra szorulunk, meglevő állományaink céltudatos hasznosítása és fenyveseink területének a növelése igen fontos gazdasági érdekünk. Az országosan elismert, nagy tekintélyű szakemberekből álló szerzői munkaközösség ehhez sokrétű és nem kevés körültekintést igénylő munkához kíván segítséget nyújtani, elsősorban a termelőszövetkezetekben dolgozó erdészeknek. A szerzők a kötet fő fejezeteiben sorra veszik a fenyők erdőnevelési tulajdonságait, nemesítését, szaporítóanyag-termesztését, termőhelyigényét, felújítását, telepítését, védelmét, nevelését, kitérve a fakitermelés és fafeldolgozás legfontosabb tudnivalóira is. A befejező rész a fenyvesek ökonómiai vizsgálatának módszereit részletezi.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!