MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
A paprika

: A paprika

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

395 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Hazánk zöldségtermesztésének egyik legjelentősebb ága a paprikatermesztés. A szerző ugyanilyen című monográfiájának első kiadása óta több mint másfél évtized telt el, s azóta számos új eredmény született a paprikatermesztés és a tudományos kutatás terén. Az új eredmények feldolgozásával módosított és bővített kiadás elsősorban a termesztési gyakorlat igényeit veszi figyelembe. Részletesen tárgyalja a tápanyag-utánpótlás és a trágyázás kérdéseit, a trágyázás irányelveit. Behatóan foglalkozik a paprika termesztés technológiájával, ezen belül az étkezési paprika szántóföldi termesztésével, a korai szabadföldi termesztéssel, a hajtatással és a fűszerpaprika termesztésével. Ugyancsak részletes anyagot nyújt a monográfia a paprika betegségeiről és állati kártevőiről, és megjelöli a védekezés módjait. A kutatók és az oktatók számára szintén jelentős adatbázist és útmutatást nyújt.

leírás:

Érvénytelen könvtári bélyegzővel.

A borító csaknem elválik a könyvtesttől.

Állapot:

közepes

Ár:

3 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!