MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
Az árutermelő biogazdálkodás alapjai

Az árutermelő biogazdálkodás alapjai

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Biokultúra Egyesület

Kategóriák:

Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

242 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638160179Ö

tartalom:

"Növényi kölcsönhatásokról, vegyeskultúrákról, a szelíd növényvédelemről, a biológiai kertművelés módszereiről már jónéhány könyv megjelent hazánkban. Ez a sorozat azonban más, hiszen nem a kedvtelésből kertészkedőkhöz, hanem az árutermelő biogazdákhoz szól. Olyan minősített biotermékek "előállításának" alapelveit mutatja be, amelyek az egyre igényesebb hazai és a finnyás külföldi piacokon is jól értékesíthetők. A kötetben mezőgazdasági termékek teljes életpályáját végigkísérjük: a környezeti károktól mentes termőterület kiválasztásától, a feldolgozáson keresztül, amíg eljut egészen a fogyasztóig. A Biogazda könyvek első kötete német és magyar szerzői csoport munkája. A német szerzők a biogazdálkodás történetén keresztül ismertetik a vegyszermentes gazdálkodás kialakulását, a természet egészébe való illesztését, e módszerek hatását a környezetre, az emberekre és az élővilágra. A hazai szerzők a termőterületek kiválasztásáról, a biodinamikus gazdálkodásról, vetésforgóról, faj- és fajtaválasztásról, a trágyázásról, zöldtrágyázásról szólnak. Segítséget nyújtanak abban, hogy az átállás sikeres legyen, és gazdaságossá váljon a termesztés, a biotermékekkel való kereskedés."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!