MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
Dió; Mandula; Mogyoró; Gesztenye

Dió; Mandula; Mogyoró; Gesztenye

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

342 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632305116

tartalom:

A dió, a mandula, a mogyoró, a gesztenye a nagyüzemekben s a kiskertekben az általában mostohán kezelt növények közé tartoznak, pedig a héjasok több megbecsülést érdemelnének, mint amennyit jelenleg élveznek. Ez egyébként népgazdasági érdek is, hiszen rendszerint importra szorolunk e termékekből; pedig nemcsak a hazai szükségletet termelhetnénk meg, hanem exportra is jutna belőlük megfelelő termelésfejlesztéssel. Tárgyaljuk a dió, a mandula, gesztenye és mogyoró származását, elterjedését, és röviden bemutatjuk a velük rokon fajokat is. Termesztésük hazai jelentőségén kívül érintjük a világ gyümölcstermesztésben elfoglalt helyzetüket, termesztésük gazdasági jelentőségét. Bemutatjuk a haszonnal inkább művelhető fajtákat, figyelemmel a tökéletesedett agrotechnikára, a gépesítés jelentőségére, a gazdaságosabb, biztonságosabb termesztés lehetőségeire.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!