MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
Folyékony műtrágyák

Folyékony műtrágyák

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

179 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963232286x

tartalom:

"A tápanyag-visszapótlásra használt szilárd műtrágyák mellé gazdasági okokból fejlesztették ki a folyékony műtrágyákat. Azután kiderült, hogy ezek az anyagok és a nekik megfelelő technológia egy sor más előnyt is jelent a felhasználó számára. Ezek között a legfontosabb, hogy a munka tisztább, könnyebb, jobban gépesíthető, sőt automatizálható, a kijuttatásban nagyobb pontosság érhető el, és az, hogy a tápanyagok az adott táblának megfelelő mennyiségben és arányban, a növények számára optimális mélységben, mégis szokatlanul egyenletesen szétosztva kerülhetnek a talajba. Ennek az előnyös és gazdaságos, egészen új technológiának már hazai tapasztalatai is vannak: ezeket adja közre könyvünkben az a szerzői gárda, amelyik a fejlesztési munkákban az úttörő szerepét vállalta, a legtöbbet tette."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!