MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
Szárazbabtermesztés

: Szárazbabtermesztés

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

123 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A tarkabab, de a fehér is mindig keresett cikk a piacokon. Miért hiánycikk a bab? Miért nem lehet állandóan kapni? Mert a mezőgazdasági nagyüzemek - kézi munkaerő hiányában - nem foglalkoznak szívesen termesztésével. A kiskertek és háztáji területek köztes babtermése pedig nem tudja kielégíteni az igényeket. Vannak hazánkban is már olyan babfajták, melyeket lehet gépekkel is aratni, csépelni, s vannak olyan gépeink, melyek ezeket a munkákat elvégzik. Az egy kataszteri hold termésátlaga is növelhető például, ha a babot öntözéssel termesztjük. Melyek ezek a babfajták, s melyek ezek a gépek? Hogyan és mikor kell öntözni? Hogyan, s mivel vethetjük, tisztán, egyes- és ikersorban, köztesként, sávosan, kulisszásan, s másodterménynek? Ezekre, de a növényápolás, növényvédelem kérdéseire is választ ad Unk János könyve, egyben segítséget nyújt a termelőszövetkezetek, állami gazdaságok vezetőinek, mezőgazdászainak, háztáji termelőszövetkezeti tagoknak, illetve kiskerti termelőknek egyaránt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!