MEZŐGAZDASÁG / Növényvédelem kategória termékei
A növényvédelmi állattan kézikönyve 5

A növényvédelmi állattan kézikönyve 5

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Növényvédelem Zoológia Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

307 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963056811x

tartalom:

"Az Olvasó e kézikönyvnek az 5. kötetét tartja a kezében, amely a Kétszárnyúak (Diptera) és a Hártyásszárnyúak (Hymenoptera) rendjébe tartozó fajokkal foglalkozik. Részletesen kitér kultúrnövényeink eddig kimutatott kétszárnyú és hártyásszárnyú kártevőire, valamint az esetleg kártevőként megjelenő, behurcolható fajokra. A környezetkímélő módszerek alkalmazásához elengedhetetlen a fajok biológiájának alapos ismerete. Ezért a szerzők a fajok leírása mellett részletesen tárgyalják az elterjedésükre, életmódjukra, károsításuk jellegére, gazdasági jelentőségükre vonatkozó ismereteket, kitérnek tömeges előfordulásuk előrejelzésének lehetőségeire, a védekezés alapelveire. Az egyes fajok felismerését, életmódjuk sajátosságainak megismerését 135 ábra teszi szemléletessé, közérthetővé. A kézikönyv 5. kötetét egyaránt ajánljuk az agrár- és biológiai tudományok művelőinek, a növényvédelmi és környezetvédelmi szakembereknek, az egyetemi oktatóknak és hallgatóknak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!