MEZŐGAZDASÁG / Növényvédelem kategória termékei
Biológiai védekezés a növények kártevői ellen

: Biológiai védekezés a növények kártevői ellen

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Növényvédelem Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

194 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A vegyszeres növényvédelem néhány nemkívánatos mellék-hatásának felismerése az utóbbi évtizedben más védekezési módszerek, elsősorban a biológiai védekezés felé fordította a szakemberek és a kívülállók figyelmét. A növényvédőszerek használatának megszállottjai gyakran még ma is lekicsinylően nyilatkoznak a biológiai módszerekről, a mérgező peszticidektől való - sokszor indokolatlan - rettegés másokat viszont arra késztet, hogy a biológiai védekezést tekintsék az egyedül helyes útnak. A szerző e téves nézetek eloszlatására törekszik, amikor munkájában a kártevők elleni biológiai védekezés eddigi eredményeit, jelenlegi helyzetét és jövő kilátásait szigorúan tudományos tárgyilagossággal, a mezőgazdaság mai viszonyainak és jövendő lehetőségeinek figyelembevételével, a korszerű növényvédelem keretébe illesztve tárja az olvasó elé. A könyvet a biológia és a mezőgazda-sági állattan oktatói, egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint a növényvédelem fejlesztését szívükön viselő kutatók és gyakorlati szakemberek egyaránt haszonnal forgathatják.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!