MEZŐGAZDASÁG / Növényvédelem kategória termékei
Környezetkímélő növényvédelem és tápanyag-gazdálkodás. Kistermelők segédkönyve

: Környezetkímélő növényvédelem és tápanyag-gazdálkodás. Kistermelők segédkönyve

Kiadás:

Szombathely, 1994

Kiadó:

Vas megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület

Kategóriák:

Növényvédelem Környezetvédelem Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

139 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630437651

tartalom:

Gyakorlati tapasztalataim alapján meggyőződéssel állíthatom, hogy a kertészkedőknek, a kertbarátoknak a legtöbb gondot a kártevők, a betegségek és a gyomnövények elleni védekezés okozza. Ennek az az egyik oka, hogy - hála a vegyipar gyors fejlődésének és a kereskedelem serénységének - szinte áttekinthetetlenül sokféle növényvédő szer van forgalomban, és ezek gyakran változnak is! A szakkönyvek zöme képzett szakemberek számára készül, és viszonylag kevés az olyan naprakész útmutatás, amelyet a szabad idejükben gazdálkodó, de egyébként a termelés más területén tevékenykedő emberek jól tudnának hasznosítani. Ezért örültem annak, hogy kezembe vehettem és tanulmányozhattam dr. Sipos Endre okleveles mérnök-tanár, és nagy tapasztalatú, elismert szakember munkáját, amely korszerű módszerrel, áttekinthető szerkezetben írja le ezt a bonyolult és örökké aktuális problémát, s ezzel nagy segítséget nyújt az olvasóknak. A könyv, amelyet most kedves Olvasó, Ön is a kezébe vehet, hasznos útmutatást nyújt a műtrágyázásra is, amely nem kevésbé fontos ismereteken alapul. A drága műtrágyákat csak az tudja eredményesen alkalmazni, aki az egyes tápanyagoknak a növények növekedésére, termőképességére gyakorolt hatását jól ismeri. Sipos Endre tartalmas, hasznos könyvét jó szívvel ajánlom Önöknek, s kívánom, hogy a benne foglalt gondolatokat, útbaigazító ajánlásokat minél sikeresebben és eredményesebben alkalmazzák.(Dr. Bálint György)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!