TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Nyelvészet kategória termékei
Idő és ABC

: Idő és ABC

Kiadás:

h. n., 2003

Kiadó:

Fríg Kiadó

Kategóriák:

Nyelvészet Régészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

205 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632126513

tartalom:

˝A JEL JEL JEL című nagysikerű írástörténeti mű szerzőjének írástörténeti, őstörténeti cikkeiből, vitairataiból egybeszerkesztett könyv. Ezekben az írásokban a távoli múlt újabb kapui tárulnak fel az olvasó előtt. Olvashatunk például arról is, hogy miért igaz is meg nem is a "finnugorizmus", olvashatunk a nyelvek most felfedezett, meghökkentő pontossággal érvényesülő geometriai tulajdonságáról, és arról is, hogy mi a helyzet jelenleg a sumér-magyar, avagy török szellemi rokonítással, de a múltkutatás legújabb tudományos eredményeivel is több írás foglalkozik a könyvben. Továbbá néhány csodálatos, eleddig nem közismert írástörténeti leletet is részletesen bemutat a szerző az olvasónak.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!