TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Nyelvészet kategória termékei
Mondd ki szépen!

: Mondd ki szépen!

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Nyelvészet Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl. (kb 50 p.)

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631151298

tartalom:

"Mi lesz evvel a gyerekkel az iskolában? Pösze, raccsol, k helyett t-t mond, még a nevét sem tudja kimondani." Ugye, milyen gyakran halljuk ezt kétségbeesett anyukától, apukától? Gyermekeinket a tiszta beszédre tanítani nem elég a logopédus, nem elég az óvónéni, ez nekünk, szülőknek is feladatunk. Igen ám de ez hozzáértést, türelmet igényel. Montágh Imre, a kiváló pedagógusegyéniség utolsó, sajnos már posztumusz könyve segít nekünk abban mi módon foglalkozhatunk gyermekeinkkel. Játékos kedvvel megírt gyakorlatai kedvet csinálnak gyereknek, szülőnek a tiszta beszéd elsajátításához. Gyulavári Éva rajzai okosan kapcsolódnak be a tanítás-gyakorlás nehéz munkájába. Tisztelet a szülőnek, pedagógusnak, aki megláthatja azt az örömet, ami egy helyesen ejtett sz után egy gyerek arcán felvillan. És tisztelet Montágh Imrének.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!