TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Nyelvészet kategória termékei
Ősi kapocs. A magyar-etruszk nyelvrokonság

: Ősi kapocs. A magyar-etruszk nyelvrokonság

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2005

Kiadó:

Allprint Kiadó

Kategóriák:

Nyelvészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

511 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639575127

tartalom:

Könyvünk témája az etruszk-magyar azonosság. Meghökkentő, megdöbbentő? Az, különösen ha figyelembe vesszük, hogy az ókor egyik legnagyobb kultúrája éppen az etruszkoké volt. Kinek juthatnak eszébe ilyen gondolatok? A kötet szerzője Mario Alinei úr kiemelkedő tudású nyelvészprofesszor. Munkásságát jelentős nemzetközi elismerés, szakmai tekintély övezi. A téma döbbenetessége mellett az is bizonyos, hogy a magyarság szempontjából túlbecsülhetetlen értékű könyvet tartunk a kezünkben. Egy könyv, amelyből kiderül, hogy a magyarok már jóval a honfoglalás előtt az európai térség nagy részén jelen voltak. Egy könyv, amely teljesen új megvilágításba helyezi az etruszk nép Kárpát-medencéhez fűződő kapcsolatát. Egy könyv, amely bemutatja, hogy a magyarok több évszázaddal Árpád bejövetele előtt is képesek voltak falakkal és tetővel rendelkező házakat építeni, valamint azt is, hogy a honfoglalás korának primitív, "betántorgó" nomád magyarjairól szóló délibábos hipotézis minden tudományos alapot nélkülöz. Egy könyv, amelynek ismeretében tehát újra kell gondolnunk a honfoglalást és időrendjét, de az Árpád vezér korát jóval megelőző magyar jelenlétet a Kárpát-medencében és földrészünkön is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!