TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Angol nyelv alapfokon 1-2. Az új típusú A, B és C nyelvvizsgán

, : Angol nyelv alapfokon 1-2. Az új típusú A, B és C nyelvvizsgán

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

IKVA Könyvkiadó Kft.

Kategóriák:

Nyelvkönyv Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Terjedelem:

351 p., 371 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637757368

tartalom:

˝A könyv szerzői, akik összeszokott párost alkotnak, már több, az angol nyelvet oktató és a nyelvvizsgával foglalkozó könyvet írtak együtt és külön-külön. Korábbi, hasonló tárgyú könyveikhez képest ez a munkájuk mégis alapvető változást jelent, mert ez kibővült és összhangban van az alapfokú "A", "B" és "C" típusú nyelvvizsga követelményeivel. Ez az első olyan hazai alapfokú angol nyelvkönyv, amelyik mind a négy nyelvi készség: a beszéd, a beszédértés, az olvasás és az írás együttes fejlesztését tűzte ki célul, és felkészít az alapfokú "A", "B" és "C" típusú nyelvvizsgára. E könyvből az angolul tanulók számára a valóságos életben fontos szituációkban használt angol nyelv sokféle, színes és változatos feladat keretében sajátítható el. A könyv alkalmas arra is, hogy használói sikerrel forgassák a tanulás és a vizsgára történő felkészülés során, és arra is, hogy kézikönyvként használják a valóságos mindennapi életükben, amikor angol nyelven beszélnek, olvasnak vagy írnak. Olyan könyv, amelyet tanulói, illetőleg volt tanulói akár magukkal is vihetnek külföldi utazásaikra szótár, illetőleg társalgási könyv helyett.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!