TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Wo will das Hinaus ...? Német nyelvkönyv IV.

, : Wo will das Hinaus ...? Német nyelvkönyv IV.

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Nemzeti Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Nyelvkönyv Német nyelv

Nyelv:

Magyar, Német

Sorozat:

Tanuljunk nyelveket!

Terjedelem:

277 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631851796

tartalom:

Könyvünk a Tanuljunk nyelveket! sorozat IV. kötete. Ezt a folyamatosságot érzékeltetni is kívántuk, például azzal, hogy felépítésében többször követtük az Ein Wort gibt das andere című III. kötetet. Könyvünkben egyformán súlyt helyezünk a szóbeli és az írásbeli készségek, valamint az olvasási és a hallás utáni értési készségek fejlesztésére. A témához hanganyag is készül. A szórakoztató szövegeken kívül., melyek elsősorban krimikből tevődnek össze, a leckékhez általában kapcsolódik még egy-két megértési készséget fejlesztő hallás utáni szöveg. Könyvünk a már korábban említettek miatt tételesen rendszerezett nyelvtani ismereteket nem tartalmaz. Stilisztikai jellegű gyakorlatok, az elváló és el nem váló igekötőket gyakorló feladatok, szókincsbővítést célzó, szóképzős, névszó + ige-kapcsolatokat, idiomákat feldolgozó gyakorlatok minden leckében szerepelnek. Igyekeztünk szókincsbővítést célzó, különböző jellegű gyakorlatainkkal hozzájárulni ahhoz, hogy a nyelvtanulók szóbeli és írásbeli kommunikációs készsége jobb és biztosabb legyen, idiomákkal, kifejezésekkel, szólásokkal gazdagodjék, annak érdekében, hogy nyelvtudásuk kimozduljon a közepes társalgási szintű holtpontról.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!