TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Felsőfokú francia társalgási és külkereskedelmi nyelvkönyv

, : Felsőfokú francia társalgási és külkereskedelmi nyelvkönyv

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Nyelvkönyv Francia nyelv

Nyelv:

Francia, Magyar

Terjedelem:

411 p.

Kötésmód:

félvászon

ISBN:

963220400x

tartalom:

˝A mű folytatása a középfokú nyelvtankönyvnek. Az I. részben feldolgozott társalgási leckék továbbfejlesztik az állami nyelvvizsgán megkövetelt témák szókincsét, újabb beszédszituációkban mutatják be a mindennapi életben használt kifejezéseket, nyelvi szerkezeteket. Ehhez a részhez tartozik a nyelvtani anyag is, amely sokrétű új ismeretekkel segíti elő a francia nyelv tudatos használatát. Új vonása a nyelvtani anyagnak, hogy túllép az egyszerű mondat keretén, az összetett mondat és az ennél nagyobb nyelvi egységek, valamint a párbeszéd nyelvtanát tárgyalja tüzetesebben. Az egyes leckékben itt is bőséges beszéd- és nyelvtani gyakorlatok találhatók. Újszerű anyagot tartalmaz a II. rész, amely a franciáról magyarra, illetőleg magyarról franciára történő fordításhoz nyújt segítséget, az állami nyelvvizsga írásbeli részéhez. A III. részben egyes külkereskedelmi témák - pl. nemzetközi kereskedelem, valuta- és hitelügyek, piackutatás, a magyar külkereskedelem szocialista és kapitalista relációi, szállítás, biztosítás - szakszókincse kerül feldolgozásra. A IV. rész - a középfokú nyelvkönyv külkereskedelmi levelezési anyagának bővítéseként - újabb levélmintákkal ismerteti meg az olvasót.˝

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!