TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Héber nyelvkönyv. A mai Izrael nyelve kezdőknek I-II.

, : Héber nyelvkönyv. A mai Izrael nyelve kezdőknek I-II.

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Makkabi Kiadó

Kategóriák:

Nyelvkönyv Héber nyelv

Nyelv:

Héber, Magyar

Terjedelem:

298 p.; 152 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637475001

tartalom:

"A könyv egy izraeli tankönyv magyar változata, amely nagy segítséget nyújt a modern (sőt, közvetve a bibliai) héber nyelv elsajátításához. Csoportos és egyéni tanulásra - a párhuzamosan megjelenő hangkazetta segítségével - egyaránt alkalmas. Mivel a nyelvkönyv elsősorban a beszélt héber (ivrit) megtanulását szolgálja, többnyire a mindennapi életből vett olvasmányok és beszélgetések találhatók benne, számos és sokoldalú gyakorlattal. A nyelvtani magyarázatok viszonylag kisebb teret kapnak, ugyanakkor a múlt idő begyakorlását módszeresen tárja elénk. Könyvünk végén egy összefoglaló igeragozási tábla mellett a legfontosabb igealakok ragozásáról külön-külön táblázatokat készítettünk, a könyvbe elszórtan megtalálható magyarázatok segítségével. Így aki inkább az igeragozási táblázatok alapján szeretné a héber nyelvet gyakorolni, erre is módja nyílik."

leírás:

Az első kötet az eredeti, 1984-ben, Haifában kiadott nyelvkönyv. A borítók kopottasak, a II. kötet gerince ragasztószalaggal javítva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!