TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Készülj velünk, vizsgázz velünk! Feladatok az

, : Készülj velünk, vizsgázz velünk! Feladatok az "B" típusú közép- és felsőfokú nyelvvizsgához

Kiadás:

Székesfehérvár, 1999

Kiadó:

Lexika Kiadó

Kategóriák:

Nyelvkönyv Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Terjedelem:

190 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639092851

tartalom:

"Ön egy olyan nyelvvizsga-centrikus tankönyvet tart a kezében, amelyet a szerzők egyrészt azoknak a nyelvtanulóknak szántak, akik közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgát szeretnének tenni, másrészt azoknak, akik csupán nyelvtudásukat kívánják fejleszteni. Bár a feladatok nagy része az írásbeli feladatokra koncentrál, a szókincsfejlesztést elősegítő feladatok és a szövegekben feldolgozott témák a szóbeli nyelvvizsgán is nélkülözhetetlen tudást nyújtanak. Ilyenek például a mindennapi életben előforduló témák: sport, egészségügy, üzleti élet, pénzügyi világ, szórakozás, időjárás, utazás, brit országismereti témák, illetve a jelen és a jövő nagyon is aktuális kérdései, mint a környezetvédelem, a feminizmus, a drog probléma, és a technika gyors fejlődése. Nem hagyományos nyelvkönyvet tart most a kezében az olvasó, hiszen ez nem sorolható sem a nyelvkönyvek sem a nyelvvizsga feladatgyűjtemények közé. Inkább olyan tankönyvet szeretnénk a nyelvtanulók kezébe adni, ami a kettő ötvözete: a könyv első részében olyan feladatok találhatók, amelyek segítenek felkészülni a nyelvvizsga feladattípusaira, míg a második részben már az elsajátított tudás felhasználását és teljes önállóságot igénylő feladatlapokat adtunk meg. Ezt a koncepciót tükrözi az is, hogy míg az első rész egyes feladataihoz adtunk minta megoldásokat, a második részhez nem készítettünk ilyen segítséget."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!