TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Komplett feladatsorok a német középfokú

: Komplett feladatsorok a német középfokú "b" típusú nyelvvizsgákra

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Lexika Kiadó

Kategóriák:

Nyelvkönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

143 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639092282

tartalom:

"A feladatgyűjtemény a középfokú német nyelvvizsgák valamennyi feladattípusát tartalmazza. A tesztek lényegében a "2000 feladat a közép- és felsőfokú nyelvvizsgákra" című könyv grammatikai és részben lexikai feladataiból állnak. A fordítási feladatok autentikus szövegekre épülnek, tartalmilag változatos és érdekes témákból állnak. A német-magyar fordításnál fontos, hogy a vizsgára készülők a bonyolultabb, a többszörösen összetett mondatok szerkezeti felépítését is megismerjék. Minden szöveg ezért két-három összetett mondatot is tartalmaz. Az öt mintafordítás természetesen nem tekinthető az egyedüli és kizárólagos megoldásnak. A magyar-német fordítás terjedelmét tekintve rövidebb. Célja a nyelvtani ismeretek szintetizálása és a lexika megfelelő alkalmazása. Az újságcikkek és a szaktanár által összeállított szövegek fordításához az utolsó két feladat kivételével megoldókulcs készült. A szövegértést ellenőrző feladatok kérdéseire igyekezzünk a tartalmilag megfelelő válaszokat megtalálni. A vázlatok alapján elkészített levelek, kérvények és egyéb írásokhoz szintén minták készültek. Ügyeljünk arra, hogy a vázlatok valamennyi pontját fejtsük ki, mert ennek elmulasztása pontlevonással jár. Az "Übung macht den Meister" fordítási gyakorlatai a fontosabb nyelvtani struktúrák tudatosítását és elmélyítését teszik lehetővé. A feladatok megoldásához kitartó munkát és eredményes nyelvtanulást kíván a Szerző"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!