TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Német nyelvkönyv. II. kötet. Duetsch im Fokus

, : Német nyelvkönyv. II. kötet. Duetsch im Fokus

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Nyelvkönyv Német nyelv

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Tanuljunk nyelveket!

Terjedelem:

343 p., XVI.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631845362

tartalom:

"Könyvünk annak a "Tanuljunk nyelveket!" sorozatnak a II. kötete, amelynek az a célja, hogy korszerű, a kommunikatív igényeknek megfelelő, de emellett szilárd nyelvtani bázist biztosító magyar tananyagot nyújtson a német nyelv iránt érdeklődőknek. A szerzők oktató munkájuk és e tankönyvek használata során figyelembe vették az utóbbi 5-10 évben megjelent és alkalmazott hazai és külföldi tananyagokat, saját és kollégáik tapasztalatait. Arra a meggyőződésre jutottak, hogy a nyelv ismerete, illetve tudása iránti igény rendkívüli módon megnőtt és nem elégszik meg az ún. turistafokú, a nyelvterületen való "eligazodás" képességével, hanem a korrekt, pontos szóbeli és írásbeli, az ún. tárgyalóképes tudást célozza meg. Hogy ennek az igénynek megfeleljünk, a külföldön megjelent hasonló fokú tankönyveknél bőségesebb szöveganyagot nyújtunk a tanulónak, lehetővé téve az igényeknek megfelelő válogatást. Az egyes leckék/olvasmányok kettő, olykor három részből állnak. Az első rész általában leíró, a második és az esetleges harmadik rész párbeszéd jellegű."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!