TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Német társalgási kézikönyv közép- és felsőfokon

: Német társalgási kézikönyv közép- és felsőfokon

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

IKVA Könyvkiadó Kft.

Kategóriák:

Nyelvkönyv Német nyelv

Nyelv:

Német

Sorozat:

Nyelvvizsga-könyvek

Terjedelem:

431 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637757376

tartalom:

"A sorozat új kötetével a német nyelvet már ismerő, de tudásukat közép-, illetve felsőfokon bővíteni akarók széles táborának kívántam segédkezet nyújtani. Mint gyakorló nyelvtanár a nyelvvizsgára való felkészülés legnehezebb fázisának azt találtam, hogy a hallgatók a vizsgán szereplő kérdésekre magyarul sem találják meg mindig a megfelelő választ, így természetesen azt idegen nyelven sem tudják megfogalmazni. Ez nem a hétköznapi szituációkban való járatlanságukat tükrözi, hanem a vizsga pillanatának feszültségét. Nyelvtanárként alapvetően azt tartom mindig a felkészítés legfontosabb feladatának, hogy a nyelvi ismeretek mellett aktuális információkat is elsajátíttassak a nyelvcsoporttal. Ezek közös megbeszélése után következhet a tanult anyag módszeres feldolgozása, szituációk, gyakorlatok és fogalmazások keretében. Azonban sem a hallgató, sem a nyelvtanár nem lehet minden egyes témában egyformán otthonos. Az egyik legnehezebb feladatot számomra eddig az jelentette, hogy minden lehetséges társalgási témában megfelelő és feldolgozható anyagokat gyűjtsek a hallgatók számára. Tanáraik és az Önök munkájának megkönnyítésére állítottam össze ezt a könyvet többnyire anyanyelvi anyagok feldolgozásával, melyeket az elsajátítást megkönnyítő gyakorlatokkal egészítettem ki. A szövegek több mint 100 különböző társalgási témakörhöz kapcsolódnak, így összességében mintegy 250-300 témakört dolgozhatnak fel Önök e könyv segítségével."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!