TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Spanyol társalgási és külkereskedelmi nyelvkönyv

Spanyol társalgási és külkereskedelmi nyelvkönyv

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Nyelvkönyv Spanyol nyelv

Nyelv:

Magyar, Spanyol

Terjedelem:

446 p.

Kötésmód:

félvászon

ISBN:

963220428x

tartalom:

"A több kiadást megért külkereskedelmi nyelvkönyvek helyébe 1969 óta újabb könyvek léptek. A szerzőknek lehetőségük nyílott arra, hogy az előző kötetek tapasztalatait, az oktató és vizsgáztató tanárok valamint a tanulók észrevételeit figyelembe vegyék és az új könyvek megírásánál felhasználják. Az új nyelvkönyv-sorozat egyben hasznosítja a gyorsan fejlődő alkalmazott nyelvészet legújabb eredményeit is. Az új sorozat köteteinek tematikája és beosztása is megváltozott. Az egyes könyvek négy részre tagozódnak. Az I. rész általános társalgási anyag, amely a kötet terjedelmének mintegy a felét foglalja el. A mindennapi élet beszédhelyzeteit jeleníti meg párbeszéd, leíró és elbeszélő szövegek formájában. Az egyes leckékhez bőséges beszéd- és nyelvtani gyakorlatok kapcsolódnak. A II. rész gazdaságföldrajzi olvasmányokat, a III. rész külkereskedelmi szövegeket, a IV. rész a külkereskedelmi levelezés legfontosabb levélmintáit tartalmazza. A két utóbbi rész lényegében szakmai szövegeket dolgoz fel, amelyek szerkezetükben a külkereskedelmi ügylet lebonyolításának a folyamatát követik. Az I. rész az általános nyelvvizsga, a II., III. és IV. rész a külkereskedelmi szakú nyelvvizsga kötelező anyaga. Az elsőnek megjelent német nyelvkönyvet folyamatosan követte az angol, az orosz, a francia majd a spanyol változat. Az öt nyelvkönyv tematikája, szerkezeti felépítése és az egyes leckék beosztása azonos elvek szerint készült, természetesen az egyes nyelvek kívánta speciális eltérésekkel."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!